Oplysninger om køb

Oplysninger om køb
For at du som kunde hos Bilfärg.se kan føle dig tryg ved dit køb hos os, beder vi dig om at læse følgende oplysninger grundigt igennem.

Priser
Alle priser på Bilfärg.se er inklusive moms, med forbehold for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os også ret til at ændre priserne på grund af ukorrekte oplysninger fra vores leverandører eller prisændringer på bestilte varer. Vi kontakter dig som kunde, hvis prisen på din ordre under nogen omstændigheder er blevet ændret, og giver dig mulighed for at annullere den pågældende vare.

Betalingsmuligheder
Bilfärg.se tilbyder online betaling i samarbejde med Klarna Checkout. Vi beder dig om at læse vilkårene og betingelserne for Klarna Checkout omhyggeligt.

Leveringstid
Når din bestilling er afgivet, behandler vi den hurtigst muligt og leverer derefter dine varer direkte til et nærliggende leveringssted. Produkterne sendes til dig inden for 1-4 dage, og din pakke vil normalt ankomme inden for 3-5 dage. BEMÆRK! For at få hurtigst mulig levering skal du angive registreringsnummeret OG farvekoden ved bestillingen. Hvis kun registreringsnummeret er angivet, vil leveringstiden blive forlænget med 1-3 dage. Hvis der skulle opstå problemer eller andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail på order@bilfarg.se eller telefon på 0911-66622.

Forsendelse
Bilfärg.se opkræver 99 DK. inkl. moms for forsendelse ved ordrer under 1200 DK. Bestillinger over dette beløb er altid gratis. Vi sender vores ordrer med PostNord, og din pakke vil normalt blive hos forhandleren i 14 dage. Pakker, der ikke tages retur, vil blive opkrævet i henhold til PostNords takst plus eventuelle omkostninger til blandede farver, lakker og andre produkter, der ikke kan returneres til vores lager. Vi vil gerne minde dig om, at det er kundens ansvar at oplyse de korrekte kontaktoplysninger: adresse, telefonnummer og e-mail, og at afhente ordren hos forhandleren til tiden.

Transportskader
Hvis der skulle være noget galt med din ordre ved modtagelsen, f.eks. transportskader, skal du straks rapportere dette til os på order@bilfarg.se eller på +46 0911-66622. Vi vil derefter kontakte PostNord.

Fortrydelsesret
Når du bestiller hos Bilfärg.se, har du i henhold til loven om fjernsalg ret til at fortryde dit køb uden særlige grunde inden for 14 dage fra den dato, hvor du har modtaget varen. Vi opfordrer dig til at kontrollere din forsendelse grundigt for eventuelle skader, der kan være opstået under transporten. Fortrydelsesretten gælder for alle produkter med undtagelse af blandede malinger, lakker og andre produkter, som ikke kan returneres til vores lager. Varerne skal være i deres oprindelige stand og den originale emballage skal være ubrudt. Returfragt betales af køberen. Når dine varer er ankommet til Bilfärg og er blevet kontrolleret, vil beløbet blive refunderet fuldt ud, bortset fra omkostningerne til returfragt. Eventuel tilbagebetaling vil ske via Klarna.

Vi informerer også om den klageformular, der er udviklet af Forbrugerstyrelsen for at lette en eventuel klage.

Klager
Hvis der er noget galt med din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice på order@bilfarg.se eller + 46 0911-66622, så hjælper vi dig med at returnere din forsendelse.

Reservationer
Hos Bilfärg forsøger vi altid at holde vores lager godt fyldt op, men forbeholder os retten til at foretage sidste salg, og at der kan opstå andre mangler på grund af eksterne faktorer såsom force majeure. Hvis lagerstatus ændres, kontakter vi dig altid så hurtigt som muligt.

Behandling af kundeoplysninger og generelle betingelser
For at kunne handle i vores onlinebutik med Klarna Checkout skal du være mindst 15 år gammel i henhold til deres vilkår og betingelser. Når du har bekræftet dit køb ved at sende din bestilling, har du samtidig accepteret Bilfärg.se’s leveringsbetingelser og dermed afgivet en bindende ordre. Vi behandler alle kundeoplysninger som strengt fortrolige. Alle bestilte varer er i henhold til loven Bilfärg.se’s ejendom, indtil vi har modtaget fuld betaling fra dig som kunde. Alle falske ordrer vil blive anmeldt til politiet.