Reparér lakskaderne med pletreparationslak inden salg

Skal du sælge din bil?
Så bør du sørge for, at du forbedrer dine chancer for et salg ved at få din bil til at fremstå i tiptop-stand. Sørg her for at udbedre de fejl, der muligvis kan føre til et nedslag i prisen eller negative bemærkninger fra køberen.

Du kan udbedre synlige stenslag i lakken via en ægte 2K pletreparationslak. Det øger bilens værdi og chancerne for, at din bil bliver solgt.

Mange vælger at rense og klargøre bilen inden et salg, så den fremstår i bedst mulige stand. Benyt lejligheden til at udføre klargøringen med en 2K pletreparationslak, så du samtidig kan få hjælp til at udbedre de synlige og lysende stenslag i lakken. Det er selvfølgelig muligt selv at reparere stenslagene i lakken, hvis du vælger at rengøre den på egen hånd.

Mange af de kunder, der står over for at skulle købe en ny bil, kontrollerer, om der er taget godt hånd om den, og her tjekker man i høj grad lakken, og om bilen har rust. Udbedrer du dette, øger du også chancen for at få din bil solgt og endda til en højere pris.

Har du købt ny bil?
Mange, der har købt ny bil, ønsker, at bilen skal fremstå både ny og pæn gennem længere tid. Mange vælger derfor at lakbeskytte bilen. Her er det en god idé at reparere stenslagene i lakken, hvis sælgeren ikke allerede har gjort det. De fleste, som udfører en klargøring af bilen, ønsker ikke at efterlade stenslag og ridser i lakken med en almindelig 1K lak, men vælger derimod vores 2K lak, der kan modstå både polering og slibning, når det er nødvendigt. Den tåler også affedtning, hvilket ikke gælder for en 1K lak.

Vi tilbyder pakker med vores populære lakstifter og 2K pletreparationslak:
Lakstiftsæt 2K
Pletreparationslaksæt 2K

Vi tilbyder imidlertid også en standard 1K lakstift:
Lakstiftsæt 1K
Kun lakstift