Vilkår

Vilkår

Priser

Alle priser er angivet i svenske kroner (DKK), inklusive moms. Vi forbeholder os ret til at lave typografiske eller billedmæssige fejl i alle varer og tjenester i vores sortiment. Alle billedoplysninger på vores sider skal betragtes som illustrationer, og vi kan ikke garantere, at billederne repræsenterer varens nøjagtige udseende og art.

Leveringstid

Den normale leveringstid er 2-5 arbejdsdage, efter at vi har modtaget din ordre. I tilfælde, hvor produktet er i restordre eller skal bestilles hos en leverandør, kan leveringstiden være længere.

Betalingsmuligheder
Bilfärgs webshop bruger Klarna Checkout-tjenesten. Det betyder, at vi arbejder sammen med Klarna og tilbyder følgende betalingsmuligheder:

– Betaling af faktura

– Betaling i rater

– Betaling med kreditkort

– Direkte betaling via bank

Ved at give oplysninger ved kassen accepterer kunden Klarnas vilkår og betingelser for betalinger. Læs betingelserne her.

Leveringsomkostninger / leveringsmetode

Forsendelsesomkostningerne er 99 DKK inkl. moms inden for Sverige for standard mypack collect. Gratis forsendelse gælder for køb over 1000:-

Lov om aggression

Din fortrydelsesret (fortrydelsesperiode) gælder i 14 dage fra den dato, hvor du har modtaget varerne. Det skal klart fremgå af din meddelelse til os, hvorfor du trækker dig tilbage. Fortrydelsesfristen begynder den dag, du modtager varerne eller en væsentlig del af dem. Når du gør brug af din fortrydelsesret, skal du returnere varerne til os. Du er forpligtet til at opbevare varerne i samme stand, som da du modtog dem.  Hvis varerne beskadiges eller går tabt på grund af din uagtsomhed, eller hvis malingen er ødelagt/blandes, mister du din fortrydelsesret.

Bemærk venligst, at fortrydelsesretten ikke gælder for ødelagt maling.

Ikke indløste pakker

For pakker, der ikke indløses inden for 14 dage hos Posten eller anden transportør, forbeholder bilfärg.se sig ret til at opkræve en fast omkostning på 500kr inkl. moms, eller hvis beløbet overstiger den faste omkostning vil alle forsendelses- og håndteringsomkostninger samt transportørens omkostninger til returfragt og retur.

Refusionsforpligtelse

Hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret, refunderer vi det beløb, du har betalt for varerne, inden for 30 dage fra den dato, hvor vi modtog varerne eller meddelelsen om fortrydelse af købet. Du skal selv betale returomkostningerne, når du returnerer varerne, medmindre andet er angivet.

Produkter

Vi garanterer ikke, at billacks produkter altid vil matche varens farve, der kan være farveforskelle. Vi garanterer ikke, at vi altid vil være i stand til at få din farvekode fra din regnbue, da ikke alle regnbuer findes i vores database. Men vi bruger altid vores nyeste teknologi og gør vores yderste for at sikre, at du som kunde får det bedste produkt fra os.

Anvendelse af produktet

Vores systemers egnethed er baseret på mange års praktisk erfaring og laboratorieforskning. Vi garanterer, at kvaliteten af det arbejde, der udføres under vores systemer, opfylder kravene til de egenskaber, som Akzo Nobel Coatings og Bilfärg.se har lovet, på betingelse af, at vores angivne regler følges nøje, og at arbejdet er udført i overensstemmelse med kravene til god håndværksmæssig kvalitet. Vi fralægger os ethvert ansvar for et forkert slutresultat, som skyldes faktorer, der ligger uden for vores kontrol. Kunden skal på sædvanlig vis kontrollere, om de leverede produkter er egnede til den ønskede anvendelse.

Vigtigt

Mange af de produkter, vi sælger, er specielt beregnet til professionel brug og kræver særlig viden om deres anvendelse og anden håndtering. Når du køber produkter i onlinebutikken og i vores butik, tager du som kunde ansvaret for dette og for slutresultatet af brugen. Dette sker ved at acceptere købsbetingelserne og -vilkårene. Bilfärg.se fraskriver sig derfor ethvert ansvar med hensyn til eksterne faktorer uden for vores kontrol (f.eks. manglende viden, miljø, forkert blanding, forkert håndtering af produkterne, skylning af malingen, støv i malingen, nuanceforskelle, ujævnheder, bundfald, afvigelser fra anbefalinger, ukorrekte reaktioner m.m.).

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve har til formål at informere dig om nye produkter, særlige tilbud m.m. Du kan til enhver tid afmelde dig i din e-mail.